fbpx

Kotisivut Googlen kärkeen

Löytyykö sinun kotisivut Googlesta? Googlen etusivulle on lyhykäisyydessään kaksi tapaa: 

  1. SEO, eli hakukoneoptimointi (search engine optimization). Tällä tarkoitetaan mm. kotisivujen sisällön tuottamista siten, että Google arvostaa ne mahdollisimman korkealle hakutuloksissaan. Kuitenkaan, pelkästään oman bisneksen kannalta oleellisten hakusanojen viljely omille nettisivuille ei todellakaan riitä, vaan tarvitaan laadukasta sisältöä, jota käyttäjät käyttävät eri puolille Internetiä, mikä linkittyy kotisivujesi kanssa.  SEO on todella pitkä tie, johon meillä hierojilla tuskin on aikaa tai resursseja pienyrittäjänä paneutua. Siksipä toinen vaihtoehdoista on useimmiten meille hierojille paljon parempi.
  2. Google Ads -mainonta. Laadukkaan sisällön lisäksi Google, kuten me kaikki muutkin arvostamme rahaa. Tästä syystä meillä on mahdollisuus maksaa Googlelle siitä, että kotisivumme hyppäävät potentiaalisen asiakkaan silmille, tämän etsiessä hierojaa toiminta-alueellamme. 

Miksi Google Ads kannattaa?

Hierojan kannattaa ehdottomasti mainostaa Googlessa. Iso osa asiakkaista menee Googleen hakemaan palveluitamme, kun ovat hieronnan tarpeessa. 

Kokemukseni mukaan Google -mainonta saattaa kuulostaa pienyrittäjän korvaan isojen yritysten leikiltä. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Google mainonnan budjetin voi päättää pitkälti itse. 

Googlessa on pari erittäinkin mielenkiintoista puolta markkinoinnin ja hierojan kassalippaan kannalta:

1. Google mainos näkyy vain palveluistasi kiinnostuneelle asiakkaalle (jos teet sen oikein, kuten kurssilla sinulle opetan.)

2. Maksat ainoastaan, kun asiakas klikkaa mainostasi, eli päätyy kotisivuillesi. 

Vastataan sitten otsikossa esitettyyn kysymykseen. Miksi Google Ads kannattaa?: Jos Pertti tai Pirkko hakee juuri sinun palveluitasi juuri sinun toiminta-alueellasi, haluaisitko että Pertin tai Pirkon ruutuun tulisi sinun tietosi ja maksaisit vain, jos Pertti tai Pirkko menisivät kotisivuillesi ja maksaisit vain ja ainoastaan sen summan minkä olet Google-sedän antanut veloittaa? 

Niinpä, sitä minäkin. 

Paljon Google Ads maksaa?

Google Ads budjetin voi asettaa kampanjan asetuksissa haluamakseen. Hierojalle hyvä budjetti kokemukseni mukaan on 100-150€/kk. 

Se, kuinka paljon Google Ads maksaa kuussa, ei ole kuitenkaan oleellisin kysymys. Oleellista on se, kuinka paljon asiakkaita saat tuomaan rahaa putiikkiisi Google mainonnan avulla. 

Tekemällä mainoksen väärin, saatat hassata mainosbudjettisi saamatta asiakkaita lainkaan. Sekö jos mikä pienyrittäjää harmittaisi. 

Tekemällä mainoksen oikein, maksimoit myös sen tuoton. Kurssillani opetan sinulle, kuinka teet mainoksen joka näkyy vain ja ainoastaan silloin, kun asiakat on todella kiinnostunut juuri sinun palveluistasi.

Esimerkki mainoksesta, joka menee täysin hukkaan.

Kuvassa haetaan hierojaa Lappeenrannasta. Hakutuloksessa mainoksena hierontapalveluita tarjoava yritys Porvoossa.

Koska ymmärrän kuinka Google Ads toimii, en klikannut hakutulosta. Näin ollen Google ei veloittanut yrittäjää tästä mainoksesta. 

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että virhe olisi harmiton, koska Google ”rankaisee” mainoksen tekijää siten, että kun joku hakee Googlesta hierojaa Porvoossa, niin tämän mainoksen tekijä joutuu maksamaan klikkauksestaan huomattavasti enemmän, kuin joku toinen hieroja Porvoossa, joka on tehnyt mainoksensa oikein (Kuten minä. Tirsk, tirsk.)

KURSSILLANI OPETAN SINULLE, KUINKA TEET MAINOKSEN JOKA NÄKYY VAIN SILLOIN KUN SINUA HAETAAN.

Kurssi ennakkomyynnissä nyt hintaan 49€!!

ILMOTTAUDU ENNAKOHINTAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE TÄMÄN SIVUN ALLA.

Kurssi julkaisuvalmis 8.12.2019 mennessä. Ennakkohinta voimassa samaan päivämäärään asti. Tämän jälkeen hinta 69€

Saat tunnukset kurssialustalle, heti kun se on valmis ja pääset tekemään ohjeideni mukaisesti mainoksen, joka rokkaa Googlessa. 

Mainoksen teko ei vaadi mitään erikoisia IT-taitoja. Sinun ei myöskään tarvitse tietää tuon taivastakaan konversio-optimoinnista, ROI:sta, CPI:stä tai muusta uberprofessional hevonkukusta, jolla myynnin nälkäinen mainostoimiston provikkapalkalla työskentelevä Digital marketing Junior Vice president on saattanut sinua peloitella.

Voit luottaa minuun. Olen itse saanut paljon asiakkaita hierontapöydälleni Google Ads -taktiikallani ilman, että olen maksanut markkinointitoimistoille yhtään mitään. Mainontani ei perustu myöskään pelkästään kokemukseen, sillä olen opiskellut monen kymmenen opintopisteen verran digitaalista markkinointia AMK-opintojeni ohella. 

Annan kurssille tyytyväisyystakuun. Jos et saa luotua Google mainosta kurssini avulla saat rahasi takaisin. 

ILMOTTAUDU KURSSILLE TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE. SAAT KURSSISIVUN SALASANAN SEKÄ LASKUN SÄHKÖPOSTIISI. ENNAKKOMYYNNISSÄ OLEVIEN KURSSIEN SALASANAT SAAT HETI, KUN KURSSI ON JULKAISUVALMIS

Siirry sivun alkuun

Vain 10:lle nopeimmalle ilmainen verkkonäkyvyysarvio sähköpostiin.

Ei maksuja, et sitoudu mihinkään.

TILAA NYT!